Valldoreix dóna 18.000 euros a Proactiva Open Arms per ajudar els refugiats


  • Comparteix:

Moment de l'entrega de la donació / Foto: EMD de Valldoreix

Moment de l'entrega de la donació / Foto: EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha entregat aquest dilluns 18.000 euros a Proactiva Open Arms. L'aportació econòmica servirà per reforçar l'acció que l'ONG està portant a terme amb els refugiats sirians que arriben a les costes. El director de Proactiva Open Arms, Òscar Camps, ha rebut del president de l'EMD, Josep Puig, aquest donatiu, del qual ha dit 'és dels més importants' que ha rebut l'organització.

En concret, servirà per finançar el Projecte del Mediterrani, ja que la intenció de l'ONG és desplaçar-se cap a on es moguin les rutes, segons Camps. La idea dels membres de Proactiva Open Arms és moure's fins a la costa italiana, atès que les rutes de refugiats es dirigeixen en aquests moments des de les costes d'Albania fins a Itàlia, a través de l'Adriàtic. Per mostrar gratitud amb la ciutadania de l'EMD, Òscar Camps ha afirmat que en el seu vaixell portaran l'escut de Valldoreix.

El donatiu a l’ONG Proactiva Open Arms neix d'una moció institucional aprovada a la junta de veïns. L'acord també expressava el total desacord amb les polítiques que s'estan duent a terme des dels organismes, governs i institucions europeus.

L'organització catalana també ha rebut una donació de 2.364 euros impulsada per treballadors de l'Ajuntament a través de la plataforma Teaming. A més, alumnes de l'escola Turó de Can Mates organitzaran activitats solidàries per recaptar fons per a l'ONG.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.