Toni Comín reitera als treballadors de l'HGC que mantindran la feina i els demana confiança


  • Comparteix:

Comín s'ha adreçat als treballadors a les portes del Parlament / Foto: Cedida

Comín s'ha adreçat als treballadors a les portes del Parlament / Foto: Cedida

El conseller de Salut, Toni Comín, ha explicat a membres de CCOO de l'IdcSalut Quirón Hospital Universitari General de Catalunya (idcQHGC) que els llocs de feina dels professionals del centre afectats per l'ERO es garantiran traslladant-los 'allà on hi hagi feina'. Ho ha explicat el sindicat a Cugat.cat després d'una trobada aquest dijous amb el conseller a les portes del Parlament, on una cinquantena de treballadors, segons el comitè d'empresa, s'estaven manifestant contra la decisió d'excloure l'HGC de la xarxa sanitària pública. Comín ha apel·lat a la tranquil·litat i ha demanat confiança als treballadors, tot i que no ha concretat com es duria a terme la recol·locació.

La representant dels treballadors, Roser Morraja, ha explicat a Cugat.cat els detalls de la trobada amb Comín.

Roser Morraja

Comín ens ha garantit que estan fent un pla i que la seva idea és que allà on vagi la feina, hi aniran els treballadors.


Després de reunir-se amb membres de CCOO al Parlament, el conseller ha sortit a les portes de l'edifici per dirigir-se als treballadors que hi protestaven. Comín els ha demanat paciència, ja que el departament centra esforços en la Clínica del Vallès, la sortida del SISCAT de la qual està prevista per al 15 d'agost. Després de resoldre aquesta situació, Comín ha explicat que s'ocuparà del cas de l'hospital santcugatenc, l'ERO del qual afecta 146 professionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.