El Celler Santa Maria abaixa la persiana aquest cap de setmana després de 67 anys a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Celler del carrer de Santa Maria abaixarà definitivament la persiana aquest cap de setmana després de 67 anys d'activitat a Sant Cugat. El celler va obrir portes al 1949 i es dedicava aleshores a la venda de vins al detall. 25 anys més tard, al 1974, els pares de l'actual propietari van començar a regentar el local. Ara els responsables deixen el negoci per afrontar un nou repte, la producció del vi Maius.

El propietari del Celler, Josep Gomez, valora l'etapa que ha viscut al capdavant del local.

Josep Gomez

Sempre hi ha una mica de melancolia i de records de tots aquests anys que hem viscut d'aquesta feina. Des dels onze anys, sóc al celler.


Al 1992, el Celler es va convertir en un establiment de vins especialitzat i s'hi va afegir un petit restaurant per tastar vins de la botiga acompanyats per embotits, formatges i patés. A partir d'ara els propietaris del Celler es dedicaran en exclusiva a la producció de vi, es tracta del Maius, fruit de les vinyes situades al Barranc de la Bruixa, al municipi de la Morera de Montsant a la comarca del Priorat. Gomez explica com viuen aquest canvi.

Josep Gomez

Ho afrontem com una etapa amb molta il·lusió. Serà un canvi total, més lliure d'horaris i que converteix una afició en una manera de viure.


El Maius ha rebut reconeixement internacional en diverses ocasions. A partir d'ara el local es llogarà i passarà a ser un negoci relacionat amb el món de la decoració.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.