Armand Sànchez opta a dirigir la política de Recerca i Transferència de la UAB


  • Comparteix:

Armand Sànchez / Foto: Cedida

Armand Sànchez / Foto: Cedida

El santcugatenc Armand Sànchez és el candidat a la vicerectoria de Recerca i Transferència de la llista de Marga Arboix per a les eleccions al rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En aquesta candidatura també hi figuren els santcugatencs Cristina Riba i Màrius Martínez. D'altra banda, un altre resident a la ciutat, Manel López, opta a la mateixa vicerectoria de Política Científica.

Armand Sànchez és catedràtic de Producció Animal del departament de Ciència Animal i dels Aliments de la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és director del departament de Genètica Anomal i sotsdirector del Centre de Recerca en Agrigenòmica de la mateixa universitat.

La campanya electoral s'allarga fins al 19 de maig i les votacions se celebraran aquell dia a entre dos quarts de deu del matí i dos quarts de set de la tarda. Si és necessari, hi haurà una segona volta el 26 de maig.

L'elecció es decidirà per sufragi universal ponderat on el professorat doctor amb vinculació permanent a la universitat representa el 51%, els estudiants el 30%, el personal d'administració i serveis (PAS) el 10% i la resta de personal acadèmic i personal investigador amb funcions de docència el 9%, segons estableix la Llei d'Universitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.