59.833 santcugatencs podran exercir el dret a vot a les eleccions espanyoles del 26 de juny


  • Comparteix:

Una de les últimes votacions electorals a Sant Cugat

Una de les últimes votacions electorals a Sant Cugat

59.833 santcugatencs podran exercir el dret a vot a les eleccions espanyoles del 26 de juny, 664 més que a les últimes eleccions a l'Estat espanyol. A Sant Cugat, hi haurà 29 col·legis electorals, el mateix nombre que en les darreres eleccions, i 86 meses. L'únic canvi és a les piscines del Parc Central, que deixen de ser col·legi electoral i seran substituïdes per l'Escola Bressol Municipal Tricicle.

La consulta al cens, tancat l'1 de març del 2016, es podrà efectuar a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al telèfon 010 i a la web de l'Ajuntament. El termini de reclamacions comença dilluns de la setmana vinent i s'allarga fins al 16 maig i es podrà efectuar a través de l'OAC. La composició del cens només inclou els espanyols residents a l'Estat. Els electors residents a l'estranger que vulguin exercir el dret de vot hauran d'enviar una sol·licitud de vot a la corresponent delegació provincial del cens electoral a partir d'un imprès oficial abans del 28 de maig.

El vot per correu ja es pot sol·licitar a les oficines de Correus fins al 16 de juny. Els presidents i els vocals de mesa es notificaran per correu urgent i amb avís de recepció. També es publicaran a la web de l'Ajuntament. El sorteig dels membres de mesa es farà entre el 29 de maig i l'1 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.