La pluja obliga a cancel·lar la primera edició del BioFloresta


  • Comparteix:

Cartell de la jornada / Foto: El Senglar Cultural

Cartell de la jornada / Foto: El Senglar Cultural

La pluja ha obligat a suspendre la primera edició del BioFloresta, una jornada que busca teixir una xarxa de col·laboració entre els veïns del districte i buscar alternatives per a un consum alternatiu de proximitat. L'activitat estava prevista partir de les dotze del migdia al Casino de la Floresta, que havia d'acollir tallers per a totes les edats, un mercat de productes locals i una mostra de projectes associatius de la zona.

Tots els tallers estan dirigits per veïns de la Floresta i tracten temes tan diversos com l'acroyoga, les tapes veganes, dansateràpia, consum responsable i emotivitat entre d'altres. Es tracta d'un projecte col·laboratiu organitzat per l'entitat El Senglar Cultural, l'Assemblea Jove la Floresta i l'Ajuntament, que vol ajudar a teixir una xarxa entre els veïns del districte.

Una proposta que, com explica la membre de l'organització, Lídia Cisteró, arriba amb perspectives de futur.

Lídia Cisteró

El BioFloresta arriba amb ganes de quedar-se. Ha sigut bonic veure que tothom s'implicava i tenia ganes de fer tallers. Pensem que, de cara a l'any que ve, el BioFloresta podria durar tot un cap de setmana.


També estava previst un dinar popular a càrrec de l'assemblea de joves i un mercat de productes locals i propostes de projectes associatius de La Floresta i Sant Cugat, a més dels concerts de Maria Candombé, de las Cúmbias; el raper florestà Zeks Efiz i el grup Molekulón.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.