El Club Muntanyenc entrega 130 premis de la Marxa Infantil


  • Comparteix:

Imatge de l'entrega dels guardons

Imatge de l'entrega dels guardons

Els guanyadors de la 58a Marxa Infantil han rebut aquest dissabte el seu guardó. El Club Muntanyenc ha premiat 124 parelles i diversos centres educatius. A més, ha fet entrega dels 5.600 euros recaptats gràcies a l'euro solidari de les inscripcions i l'aportació de l'Obra Social de la Caixa a la Fundació Sant Medir.

Tot i que la pluja ha obligat finalment a fer l'entrega de premis a la seu del Club Muntanyenc, els guardonats han rebut els trofeus amb il·lusió.

Guanyadors

Sento molta satisfacció. / És la meva primera copa. / He superat un repte. / M'he divertit molt i a més he guanyat. / Estic molt contenta i la repetiré moltes vegades.


Enguany, els primers classificats han estat les parelles formades per Àfrica Jané i Clara Pérez, i Biel Huercio i Arnau Ginés. A més, el Thau ha rebut el premi a l'escola amb més participants, l'Avenç s'ha endut el reconeixement a la classe amb més participants i el Pins del Vallès, a l'escola amb menys penalització entre els 10 primers classificats.

Les inscripcions de la 58a Marxa Infantil han servit per donar uns 5.600 euros procedents dels 2.300 euros recaptats amb l'euro solidari i doblats per l'Obra Social de la Caixa. El president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli, ha explicat que es destinaran a la Fundació Sant Medir.

Silvano Bendinelli

Servirà per millorar la qualitat de vida dels usuaris de la Fundació Sant Medir.


Aquesta iniciativa solidària es mantindrà de cara a les properes edicions de la Marxa Infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.