Kiko Veneno i Judit Nedderman protagonitzen la Festa Major, que trasllada l'arrossada a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Cartell guanyador d'aquest any

Cartell guanyador d'aquest any

Kiko Veneno, Aspencat i Judit Nedderman són els plats musicals forts de la Festa Major de Sant Cugat, que tindrà lloc entre el 28 de juny i el 3 de juliol. Una de les novetats més destacades és el canvi d'ubicació del concurs d'arrossos, que deixa la plaça de Barcelona per ubicar-se a la Rambla del Celler per encabir l'alta participació. Aquest espai també acollirà la Festa Major Alternativa (FMA). Les piscines del Parc Central estaran obertes de forma gratuïta a la tarda i acolliran activitats, jocs i inflables.

Kiko Veneno actuarà a la plaça d'Octavià el 30 de juny per presentar el seu últim treball, 'Doble Vivo', mentre que la nit del 29 de juny l'Espai de la Taverna acollirà el concert d'una de les veus emergents del país, Judit Nedderman, que portarà a Sant Cugat la seva darrera producció, 'Un segon'.

La nit de l'1 de juliol, a la plaça d'Octavià, farà presència un dels noms propis del panorama musical del País Valencià: Aspencat. La banda presentarà 'Tot és ara'. Altres concerts destacats seran els protagonitzats per Sr.Wilson & The Island Defenders i el grup santcugatenc The Risas.

Els concerts amb segell més local també tindran espai al parc Ramon Barnils amb la DesPlaça Jove. Enguany, la iniciativa anirà a càrrec de La Pua, l'Oficina Musical, amb un escenari que oferirà presentacions de discos i una àmplia varietat d'estils per a tots els gustos amb artistes de trajectòria consolidada i d'altres de novells.

L'arrossada popular a la Rambla del Celler
Un dels canvis més destacats és el trasllat del concurs d'arrossos, que deixa la plaça de Barcelona per marxar a la Rambla del Celler, a causa de l'alta participació ja que a l'anterior edició es va assolir un rècord de participants amb 120 paelles. Enguany s'espera que el concurs de paelles pugui acollir fins a 150 equips. Les inscripcions s'obriran el dilluns 13 de juny i s'allargaran fins al dia 22 de juny a l'Ateneu.

Un altra novetat és que a les tardes obriran gratuïtament les piscines del Parc Central, que tindran activitats infantils. A més, les nits de divendres i dissabte es projectaran diferents pel·lícules a les piscines.

La Fira de la Cervesa Artesana es traslladarà a la plaça de Barcelona i el pícnic de l''Estovallada' es tornarà a celebrar al Parc Central.

Festa Major 2.0
L'Ajuntament té previst actualitzar l'app de la festa, que tornarà a estar disponible gratuïtament per Android i iOS. Una de les novetats que incorporarà són les notificacions 'push', que avisaran als usuaris quan comencin les seves activitats preferides. A més, la llista de 'favorits' també incorpora altres millores: s'ordenarà temporalment i s'anirà actualitzant al moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.