L'Agrupament Escolta Berenguer el Gran i els Diables ja disposen dels locals cedits per l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'Agrupament Escolta Berenguer el Gran (AEiG) i els Diables de Sant Cugat ja disposen dels locals que els ha cedit l'Ajuntament. El cau ja pot estrenar l'espai situat al local de l'edifici de Promusa del Camí de la Creu, mentre que els Diables tenen un espai d'emmagatzematge i treball al número 33 de la rambla del Torrent d'en Xandri. El cau de la Floresta, que també reivindicava un espai, es podrà traslladar al juny a les instal·lacions que l'Ajuntament ha adequat al Centre Cívic de Can Llobet.

A partir d'ara el cau Berenguer el Gran disposa d'un local dividit en sis espais; una aula per a cada una de les cinc unitats i una sala de reunió per als caps. La distribució de la nova seu s'ha fet amb la col·laboració de l'entitat, que ha traslladat als tècnics de l'Ajuntament les seves necessitats. Amb aquest nou local, que arriba amb retard, el cau disposarà per primera vegada d'un espai totalment propi. Ho explica la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny

Aquest retard hem intentat que sigui el mínim possible. Durant aquest temps hem intentat i crec que hem aconseguit buscar altres opcions perquè poguessin seguir la seva activitat. Ara toca mirar endavant: el canvi és tan substancial que segurament no justifica el retard però l'alleugereix una mica.


Els Diables de Sant Cugat també estrenen un espai on, a més de desar el material, hi tenen exposada la bèstia, el Boc de Can Vernet. Fortuny ha destacat l'exclusivitat del local.

Carmela Fortuny

És un espai d'emmagatzematge i treball i un espai creatiu d'ús exclusiu que els permetrà desenvolupar millor les seves activitats.


En el cas de les seus dels agrupaments escoltes, una part dels equipaments es podran destinar a altres usos de la ciutat, tot i que les entitats tenen gairebé el 80% d'ús exclusiu de les instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.