La 1a edició del Barcelona International Model United Nations té lloc des d'avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

La 1a edició del Barcelona International Model United Nations (BIMUN) té lloc entre aquest divendres i diumenge a Sant Cugat, a l'escola Europa International School (EIS). El centre oferirà les jornades de debat amb la participació de 65 joves preuniversitaris de 10 països diferents, com Bèlgica, Armènia i Alemanya. L'objectiu és simular el funcionament de les Nacions Unides per parlar sobre política internacional i enviar les conclusions a les delegacions internacionals del MUN.

El MUN és una trobada internacional en la qual joves de diferents procedències assumeixen la representació de diferents estats membres de Nacions Unides per debatre, d'acord amb el format MUN, temes de política internacional.

Un dels responsables de la iniciativa, l'estudiant de batxillerat de l'EIS Hugo Igartua, ha explicat a Cugat.cat els detalls de la iniciativa.

Hugo Igartua

Què pensen els joves sobre els temes globals més importants, quines propostes s'han extret i si es poden tenir en consideració. Volem que tingui una funció social més enllà de l'educació.


La cerimònia d'inauguració del Congrés es farà al Parlament de Catalunya a les onze del matí, però la jornada es desenvoluparà a l'EIS.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.