La CGT guanya les eleccions sindicals a l'Ajuntament, seguida per CCOO i la UGT


  • Comparteix:

Ajuntament de Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

Ajuntament de Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

La CGT ha guanyat les eleccions sindicals a l'Ajuntament després d'obtenir vuit representants. CCOO (set), la UGT (cinc) i el SPPME (dos) també han aconseguit representació. Han votat 382 persones, xifra que equival a un 63,2% de participació.

La distribució dels 22 representants sindicals es divideix entre personal funcionari (junta de personal) i especialistes i personal no qualificat i personal tècnic administratiu (comitè d'empresa):

La CGT ha aconseguit cinc representants entre els vots dels funcionaris, dos entre els tècnics i administratius, i un entre els treballadors especialistes i no qualificats. En total, ha rebut 140 vots (38,25%).

CCOO ha obtingut tres representants entre entre els funcionaris, tres més entre els especialistes i no qualificats, i un entre els tècnics i administratius. En total, ha tingut 118 vots (32,32%).

La UGT s'ha endut tres representants entre els funcionariat i dos més repartits entre els especialistes i no qualificats, i els tècnics i administratius. En total, ha sumat 70 vots (19,13%).

Els dos representants de SPPME sorgeixen del vot del funcionariat. En total, ha sumat 38 vots (10,38%).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.