Karabassà guanya el primer premi del concurs de percussió As de Repiques


  • Comparteix:

La formació Karabassà / Foto: Facebook de Karabassà

La formació Karabassà / Foto: Facebook de Karabassà

La formació de percussió Karabassà ha guanyat la quarta edició del concurs As de Repiques organitzat per l'agrupació musical Ssstrèpits de Vilassar de Mar. L'espectacle de la banda a la final va incloure ritmes llatins, africans, tribals mexicans i, per rematar-lo, ritmes de tecno. El premi per a Karabassà ha estat de 1.000 euros.

El membre de la formació Roger Llorens ha explicat que l'espectacle estàtic de dos minuts va ser determinant per quedar entre els tres finalistes de 27 grups participants.

Roger Llorens

Estàvem molt satisfets amb el nostre l'estàtic de dos minuts, vam sortir molt contents. Vilassar va vibrar i la plaça es va enfonsar quan es va acabar.


La final va celebrar-se el cap de setmana passat. La formació representarà l'actuació en estàtic de cinc minuts amb la qual van guanyar la final aquest diumenge a les set de la tarda amb motiu de la 4a Festa de la Percussió Infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.