La vianantització de Balmes i Sant Medir començarà el primer semestre de l'any vinent i costarà 750.000 euros


  • Comparteix:

Plànols de l'actuació i dels carrers afectats

Plànols de l'actuació i dels carrers afectats

Els treballs de vianantització dels carrers de Balmes i Sant Medir començaran el primer semestre de l'any vinent amb un cost de 750.000 euros. Les obres, que duraran vuit mesos, afectaran 2.400 metres quadrats de carrer. Actualment, el tram superior d'aquestes vies ja està vianantitzat en la connexió amb el carrer de Santiago Rusiñol.

Els treballs serviran per dotar aquests carrers de plataforma única i donar prioritat al vianant davant el vehicle. Així, els carrers de Balmes i Sant Medir s’integraran al centre vianantitzat i és per això que s’hi instal·larà un sistema de control de pas perquè només hi circulin els veïns i els vehicles de càrrega i descàrrega.

L'actuació també inclou un nou col·lector de recollida d’aigües residuals i la renovació dels col·lectors d’aigües pluvials. Se substituirà algun tram de la xarxa d’abastiment d’aigua i se soterraran els creuaments elèctrics aeris i la xarxa de telecomunicacions. Amb relació a l’enllumenat públic, se substituiran les lluminàries actuals per noves de tipus LED.

Impuls al centre històric
La vianantització dels carrers de Balmes i Sant Medir tenen l'objectiu de dinamitzar i revitalitzar el casc antic, com també s'ha fet amb la remodelació dels carrers Major i Hospital, la reforma del Mercat Vell, la futura remodelació del Teatre de La Unió i la construcció d’un edifici de promoció pública al solar de l’antiga benzinera Gríful.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.