Corralero recorrerà 3.600 quilòmetres en dos mesos a favor de la Fundació Dr. Iván Mañero de Sant Cugat


  • Comparteix:

Mañero, Corralero i el també corredor d'ultra trail Gerard Morales a la presentació de la iniciativa / Foto: Fundació Dr. Ivan Mañero

Mañero, Corralero i el també corredor d'ultra trail Gerard Morales a la presentació de la iniciativa / Foto: Fundació Dr. Ivan Mañero

El corredor d'ultra trail Alfredo Corralero serà el protagonista del repte '3.600 quilòmetres de solidaritat, de costa a costa', una iniciativa que vol unir els valors de l'esport i la solidaritat amb Guinea Bissau. El desafiament de Corralero és unir, en menys de dos mesos, els quatre punts cardinals més allunyats de l'Estat espanyol. L'objectiu del desafiament és recaptar fons per a la creació i la posada en marxa d'un centre de salut a Guinea Bissau. '3.600 quilòmetres de solidaritat' és una proposta d'Alfredo Corralero i la Fundació Dr. Iván Mañero, situada a Sant Cugat.

El repte vol donar a conèixer el projecte de la fundació i sensibilitzar la població sobre situació de Guinea Bissau. Per participar-hi, es poden apadrinar quilòmetres a un preu de un euro cadascun. Les empreses poden col·laborar apadrinant quilòmetres, esponsoritzant una part del projecte o oferint productes a més de proporcionar l'avituallament imprescindible per al repte.

Corralero començarà el recorregut al Cap de Tarifa, a Andalusia, per arribar al Cap de Touriñán. Des de Galícia, començarà de nou la ruta a l'Estaca de Bares per acabar al Cap de Creus després de recórrer íntegrament el GR-11, que travessa els Pirineus per la vessant sud. A través del web de la iniciativa, es podran seguir els passos de Corralero en directe i veure i llegir les sensacions i imatges que publiqui el corredor.

El centre de salut es construirà al poble de Bisselanca per oferir assistència sanitària bàsica, vacunacions i seguiment de l'estat nutricional dels infants, entre altres. El centre també fomentarà hàbits de higiene i salubritat a les llars de la comunitat amb l'objectiu principal de reduir l'alta mortalitat infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.