La banda de percussió Katakitinga obre el procés per renovar la presidència


  • Comparteix:

La formació de percussió Katakitinga / Foto: Facebook de Katakitinga

La formació de percussió Katakitinga / Foto: Facebook de Katakitinga

L'agrupació de percussió santcugatenca Katakitinga està en procés d'elegir un nou president per a la temporada que ve, després de l'anunci de l'actual responsable, Laura Traver, de deixar la banda. Els membres de la formació interessats a rellevar Traver, que ha presidit l'entitat dos anys, poden presentar candidatura fins al final de la temporada. A hores d'ara, encara no s'ha presentat cap proposta.

Per a la nova temporada, la formació es renovarà atès que dels 16 músics que la formen actualment només en queden tres de veterans i tenen plans de deixar-ho.

Un d'ells, Pepe Clemente, ha explicat que l'antiguitat en la banda és un requisit important que es valorarà en els futurs candidats. Segons Clemente, assumir la presidència és més complicat del que sembla.

Pepe Clemente

Sembla que no, però portar una banda és molta feina interna, tant per part de la directora com dels membres de la banda.


Els bolos de Katakitinga comencen aquest estiu amb actuacions com el tancament de la DesPlaça Jove de Festa Major, el 3 de juliol. La banda es retrobarà al setembre amb una presidència nova i molts membres novells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.