Ja estan obertes les inscripcions per als cursos d'estiu dels Tallers de Teatre Sílvia Servan


  • Comparteix:

Estades juvenils / Foto: Tallers de Teatre Sílvia Servant

Estades juvenils / Foto: Tallers de Teatre Sílvia Servant

Les inscripcions per als cursos d'estiu dels Tallers deTeatre de Sílvia Servan ja estan obertes. L'escola proposa casals i colònies per als més petits, estades per a joves i cursos intensius per a adults al juliol.

Del 4 al 29 de juliol, la Casa de Cultura acollirà de nou del matí a dos quarts de dues del migdia el casal infantil, on els participants de cinc a 16 anys podran experimentar amb el joc teatral, el teatre musical, el mim i l'esgrima, entre d'altres. El curs és quinzenal i finalitza amb una representació a l'escenari davant del públic.

Les colònies tenen lloc entre l'11 i el 17 de juliol a la casa Mas-Po Canyadó de Conreria i estan destinades a participants de set a 16 anys. Durant l'estada, es treballaran diferents disciplines teatrals i s'aniran construint escenografies i vestuaris per elaborar un espectacle teatral que es representarà en un teatre del poble. Una de les professores, Marta Uxan, comenta que, a diferència dels cursos anuals, en els tallers d'estiu els nens poden treballar les arts escèniques en més profunditat.

Marta Uxan

És tan intensiu que tenen temps fins i tot de tocar diferents assignatures: fem una mica de teatre musical, de màscara, de clown... Podem integrar diferents activitats i que tots facin una mica de tot, cosa que durant l'any no ens dóna temps.


Les estades juvenils s'imparteixen per tercer any consecutiu del 18 al 27 de juliol a Can Pinyater. Els joves a partir de 16 anys podran viure l'experiència de confeccionar un espectacle per després fer una petita gira per diversos municipis de Catalunya. Uxan explica les característiques d'aquesta proposta innovadora.

Marta Uxan

És molt interessant poder emportar-te els joves per fer una mica de ruta, anar buscant ells les actuacions, preparar ells l'obra des de baix... És un treball molt intens i ells sí que estan tot el dia ficats en l'obra.




El curs intensiu de teatre per a adults s'imparteix del 4 al 29 de juliol. Està destinat a tothom que sigui major de 16 anys i vulgui iniciar-se en la interpretació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.