8.000 persones passen per la 1a Fira del Vermut, segons l'organització


  • Comparteix:

Sant Cugat ha viscut aquest cap de setmana la 1a Fira del Vermut de la ciutat. Segons els organitzadors, prop de 8.000 persones han passat per la plaça de Barcelona en una mostra on els cellers han duplicat les previsions de vendes.

El consum del vermut està més que arrelat a la ciutat. S'ha demostrat aquest dissabte i diumenge en una plaça de Barcelona plena de gom a gom amb cues durant tot el dia. L'editor del Grup Vinari, Salvador Cot, ha assegurat a Cugat.cat que l'èxit d'aquesta fira és deu a la història vinícola de la ciutat.

Salvador Cot

Hi ha el record d'aquesta cultura del vi i el vermut, i la gent recorda els avis. Això ha lligat molt bé amb la història de la ciutat i per això té tant d'èxit.


Un total de 10 cellers han donat forma a la fira. Els vermutaires asseguren que el públic santcugatenc és més exigent que la resta, en una mostra on dissabte es van acabar les existències.

Vermuters

Ha sigut un èxit acamparador, pot ser un referent de Sant Cugat. / La gent pregunta molt pel vermut. / La gent en sap. Hem hagut de deixar de vendre ampolles, ha estat un exitàs.


Un públic heterogeni ha omplert la plaça durant els dos dies, sobretot al punt del migdia. Els assistents han pogut degustar vermuts i gastronomia local en una mostra que els participants han elogiat pel bon ambient.

Públic

Les olives, i un martini o un vermut sempre s'ha fet. / N'hem provat dos i m'agraden els dos. / Està molt bé perquè et trobes amb els amics a la plaça. / Em compraré una ampolla. / Dóna molta vida al poble.


L'escenari de la plaça ha acollit diverses actuacions musicals que han completat la trobada, organitzada per Vadevi.cat i el 'Tot Sant Cugat' amb la col·laboració de l'Ajuntament, Sant Cugat Comerç (StC) i el club TR3SC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.