L'ADF es prepara per a la campanya d'incendis forestals


  • Comparteix:

Una imatge de la formació / Foto: ADF

Una imatge de la formació / Foto: ADF

L'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Cugat ha fet aquest cap de setmana dues jornades de pràctiques per a la campanya d'incendis forestals. L'entitat ha rebut aquest dissabte formació del Parc de Bombers Rubí-Sant Cugat i, aquest diumenge, els voluntaris han practicat accions d'instal·lació forestal.

La formació amb els bombers és una activitat habitual de l'associació. El cos ha instruït els voluntaris en diversos aspectes de l'extinció d'incendis i com es preveu que sigui la temporada. La jornada s'ha completat amb l'aplicació pràctica de la formació. Aquest diumenge, l'entitat ha ampliat les activitats amb una jornada de pràctiques internes.

El cap de l'ADF a Sant Cugat, Iñaki Ferreira, assegura que la formació és important, tot i que ara mateix no hi ha un alt risc d'incendis.

Iñaki Ferreira

Gràcies a les pluges que hem tingut, la vegetació està prou verda. Si no plou, però, ja podem començar a notar dèficit hídric. Això sí, aquests últims dies estem a nivell 0 de risc.


Els membres de l'ADF també han fet pràctiques en l'àmbit de les comunicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.