Un grup de veïns adverteix del risc a dos passos de vianants del carrer de Josep Irla


  • Comparteix:

Imatge de la zona afectada / Foto: Change.org

Imatge de la zona afectada / Foto: Change.org

Un grup de veïns adverteix del risc viari a dos dels passos de vianants del carrer de Josep Irla, davant el parc, just a la sortida de la rotonda de la carretera de Vallvidrera, al barri de Turó de Can Mates. Els veïns de les comunitats del carrer de Josep Irla 9 i 11, d'Isidre Margenat 11 i de La Coma 34, 36 i 38 han engegat una campanya de recollida de signatures al portal de Change.org per demanar a l'Ajuntament que prengui mesures preventives.

La campanya porta per títol 'Evitem la tragèdia, més seguretat vial en aquest punt negre de Sant Cugat' i alerta que al carrer de Josep Irla, després de la rotonda de la carretera de Vallvidrera, els vehicles acceleren 'fortament' i provoquen situacions d'inseguretat. Els veïns també adverteixen que després de la rotonda, quan s'entra al barri, hi ha manca de visibilitat a dos dels passos de vianants de la zona.

Els veïns han demanat a l'Ajuntament que s'estableixin les mesures preventives corresponents i han rebut resposta que 'ho estudiaran, que instal·laran coixins berlinesos, tot i que des del seu punt de vista està ben senyalitzat'. Els veïns, però, es queixen que de moment no s'hi ha fet res.

Mesures preventives
L'associació de veïns del barri no signa el comunicat i ha explicat a Cugat.cat que aquesta qüestió l'han tractada amb el consistori. Segons l'entitat, el consistori ha dit, durant un consell de barri, que instal·larà un reductor a la zona per minimitzar la velocitat dels vehicles. L'entitat convida tots els veïns a sumar-se a aquestes trobades que fan amb l'Ajuntament per fer arribar totes les propostes que tenen per al barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.