El Club Rugby Sant Cugat, pregoner de la Festa Major de Sant Cugat d'enguany


  • Comparteix:

El CRSC, protagonista d'aquesta Festa Major

El CRSC, protagonista d'aquesta Festa Major

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) serà el pregoner de la Festa Major de Sant Cugat segons ha pogut saber Cugat.cat. L'entitat complirà els 30 anys al 2017 i s'ha convertit en un dels clubs referents a nivell català i estatal per la seva tasca formativa a la ciutat.

El Club Rugby Sant Cugat tindrà un protagonisme especial com a pregoners a la Festa Major. L'entitat aplega més de 500 jugadors i jugadores des de prebenjamí fins a la categoria de veterans. L'escola del Club Rugby Sant Cugat és un referent per la quantitat i la qualitat del seu planter, referent en títols guanyats a l'àmbit nacional i estatal. El primer equip milita a la Divisió d'Honor B, segona categoria estatal, i s'ha quedat quatre temporades consecutives a les portes de l'ascens.

El president del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, destaca que és una gran responsabilitat ser els pregoners de la Festa Major.

mauri benito

Ens fa molta il·lusió que pensin en nosaltres. És una responsabilitat, pensar un bon pregó que estigui a l'altura de la Festa Major de Sant Cugat.


L'entitat santcugatenca va rebre el Premi Ciutat de Sant Cugat al 2014. Un any abans, el club aconseguia el Premi Esport en Marxa a la millor promoció de base per ser un referent formatiu i competitiu a àmbit estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.