L'Ajuntament instal·la tres ressalts a Josep Irla per millorar la seguretat dels vianants


  • Comparteix:

Els ressalts s'intal·laran al carrer Josep Irla a l'altura del carrer de la Coma / Foto: Premsa Sant Cugat

Els ressalts s'intal·laran al carrer Josep Irla a l'altura del carrer de la Coma / Foto: Premsa Sant Cugat

L’Ajuntament instal·larà aquest dilluns tres ressalts al carrer de Josep Irla per reduir la velocitat dels vehicles i millorar la seguretat dels vianants. L'actuació arriba després que un grup de veïns advertís del risc viari a dos dels passos de vianants de la via, davant el parc, just a la sortida de la rotonda de la carretera de Vallvidrera, al barri de Can Mates. La decisió s'ha acordat a través dels grups de treball del consell de barri de Mira-sol, a instàncies de l'Associació de Veïns de Can Mates, i tindrà un cost de 5.000 euros que es pagaran a través del pressupost de lliure disposició.

Els ressalts, també coneguts com a coixins berlinesos, s'instal·laran a l'altura del carrer de la Coma. Està previst que al setembre se n'instal·lin dos més a la confluència dels carrers de Josep Irla i Prat de la Riba. Aquesta actuació formarà part d'un paquet d'obres per instal·lar una vintena de ressalts arreu del municipi fruit de les demandes veïnals que ha recollit l'Ajuntament. Per fer-ho possible, s'hi destinaran uns 35.000 euros.

L'objectiu dels ressalts és reduir la velocitat dels vehicles que circulen pels carrers i, de retruc, millorar la seguretat dels vianants. Tots els ressalts que s'instal·laran seran d'asfalt ja que, a diferència dels de cautxú, tenen un menor cost de manteniment i generen menys molèsties als autobusos i vehicles de grans dimensions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.