Sant Cugat acull avui una jornada d'adopció d'animals


  • Comparteix:

La jornada vol posar en valor l'adopció de gossos

La jornada vol posar en valor l'adopció de gossos

El garden Masó - Navarro de Sant Cugat acull avui una jornada d'adopció d'animals. La iniciativa, promoguda per dues veïnes de la ciutat, vol donar a conèixer la protectora Olescan, encarregada de recollir els gossos abandonats de la ciutat, així com presentar alguns dels animals que estan en adopció per intentar trobar-los família. La jornada comença a dos quarts d'onze del matí i inclourà esmorzar, desfilades de gossos i una sessió de contes per a infants.

Durant tot el matí es podran conèixer 15 gossos que la protectora Olescan ha recollit a Sant Cugat i municipis veïns. Els animals faran un parell de desfilades i estaran visibles durant tot el matí perquè la gent pugui interactuar amb ells. Tot plegat sota el lema 'Abans que comprar, millor adoptar'. Com explica una de les impulsores de l'activitat, la santcugatenca Noemí Godàs, són molts els beneficis d'adoptar un animal.

Noemí Godàs

Hi ha molts gossos a les protectores. Quan s'adopta es fa un procés en el qual s'explica a la gent què suposa tenir un gos i quins són els pros i els contres de viure amb animals. Quan compres, és simplement un negoci.


La cita, que té la complicitat de la plataforma animalista santcugatenca PAS Animales, Bienestar Sant Cugat i Pet Place, vol ser un punt de trobada per sensibilitzar els santcugatencs sobre la importància d'adoptar animals. A banda dels gossos, també es podran veure fotos de gats en adopció. Com explica Godas, el caràcter esquerp dels felins fa difícil que estiguin exposats.

Noemí Godas

Hi ha uns quants gats que estan en adopció a Sant Cugat, però no desfilaran perquè són una mica especials. Tindrem fotos dels gats per si algú hi està interessat.


L'acte acaba amb el sorteig de dues cistelles de productes per a plantes i animals entre els participants al concurs de fotografies de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.