La ciutat reconeix la feina dels 51 projectes d'Aprenentatge Servei


  • Comparteix:

L'acte de reconeixement s'ha celebrat a la sala de plens

L'acte de reconeixement s'ha celebrat a la sala de plens

Els projectes d'Aprenentatge Servei (APS) celebraran el curs vinent una jornada de treball conjunta per posar en comú mètodes i estratègies adquirides en els darrers anys. S'ha anunciat aquest dimarts durant l'acte d'agraïment que la ciutat ha fet a l'aportació a la comunitat que suposen les 51 iniciatives tirades endavant durant aquest curs des d'escoles, instituts i entitats de diversos àmbits. L'acte de reconeixement ha situat l'Hort Solidari del Turó de Can Mates i el Retrats Extraordinaris del Taller Jeroni de Moragas com a exemples dels valors que promouen aquests projectes.

En el cas de l'escola, els participants han reflexionat, des d'un punt de vista crític, al voltant del model econòmic i ambiental com també ho han fet sobre desigualtats i injustícies mentre treballaven l'hort i recollien els fruits. El Taller Jeroni de Moragas, que treballa per a la inclusió social, ha fomentat la diversitat a través de la lluita contra l'estigma de les persones amb diversitat funcional. La via triada ha estat la creació artística i el retrat en particular i ho han fet en col·laboració amb alumnes de les escoles Gerbert d'Orlach i Catalunya.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor aquests tipus de projectes als quals ha agraït la seva tasca a l'hora de 'fer ciutat'.

Mercè Conesa

Els valors d'ajuda mútua i de col·laboració són indispensables per millorar, per tirar tots endavant.


La regidora d'Educació, Esther Salat, ha avançat que la voluntat és mantenir i millorar l'aposta per aquesta iniciativa.

Esther Salat

Continuarem amb les línies de subvenció l'any vinent. A més, anirem un pas més enllà i farem una jornada de treball per compartir experiències.


Els 51 projectes han rebut un diploma durant l'acte que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda a la sala de plens de l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.