L'Escola d'Art i Disseny convertirà aparadors comercials en espais artístics


  • Comparteix:

Logo de la iniciativa / Foto: e-deon

Logo de la iniciativa / Foto: e-deon

L'Escola d'Art i Disseny, Sant Cugat Comerç (StC) i Tender Media uneixen forces amb el projecte 'Finestra al disseny' perquè els aparadors comercials acullin les creacions dels alumnes del centre d'ensenyament. La iniciativa, que té l'objectiu de posar en valor la creativitat donant suport als joves dissenyadors, arrencarà dilluns que ve a la botiga de decoració Kiva, al carrer de Santiago Rusiñol, i s'hi estarà durant tota la setmana.

Dissabte que ve, a més, l'artista Susana Requena impartirà dos tallers per personalitzar rajoles. Les trobades tindran lloc a dos quarts de dotze del migdia i a les sis de la tarda a la botiga Kiva i els interessats han d'inscriure-s'hi amb un correu electrònic a hola@susanarequena.com. Assistir al taller costa un euro per persona.

Antecedents
La botiga especialitzada en disseny Tender Media ja va obrir el seu aparador el desembre passat als artesans, dissenyadors, artistes i creatius locals que vulguin exposar la seva obra. El projecte tenia la col·laboració de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.