L'Hospital Asepeyo rep la ISO 14001 de qualitat mediambiental


  • Comparteix:

La certificació de qualitat ha estat atorgada per AENOR Gestió Ambiental.

La certificació de qualitat ha estat atorgada per AENOR Gestió Ambiental.

L'Hospital Asepeyo, ubicat al polígon de Can Sant Joan, ha rebut el certificat ISO 14001 de qualitat mediambiental. Aquesta certificació, atorgada per l'empresa AENOR de Gestió Ambiental, representa un pas més en la línia de millora en temes de qualitat que va iniciar aquest centre sanitari ara fa 8 anys.

Des de finals de l'any 1996, l'Hospital Asepeyo ha fet una clara aporta per la millora de la qualitat que es reflecteix, entre d'altres, amb la creació de la direcció de gestió i el comitè de qualitat, o ja l'any 1998 amb l'elaboració d'un diagnòstic intern sobre els nivells de qualitat del centre.

Tota aquesta tasca ha permès a aquesta mútua d'accidents laborals obtenir, a data d'avui, el certificat ISO 14001 medi ambiental, que els ha atorgat l'empresa AENOR a Catalunya.

Per al director generent d'Asepeyo, Jordi Serra, això suposa un pas més en el llarg camí iniciat per la millora de la qualitat i el respecte pel medi ambient.

Jordi Serra

És un pas més en aquesta història, en el llarg camí que hem de recórrer en temes de qualitat i per una aportació ferma al medi ambient.


Durant l'acte d'entrega del certificat, l'alcalde de Sant Cugat ha volgut felicitar les empreses de la nostra ciutat que, com Asepeyo, no només inverteixen en innovació i tecnologia, sinó que també es preocupen per empreses netes que no malmetin el Medi ambient. Per a Lluís Recoder, aquest és un factor més de la marca de qualitat que caracteritza Sant Cugat.

Lluís Recoder

La marca de Sant Cugat intentem que sigui de qualitat i en l'àmbit econòmic això ho creen empreses com Asepeyo, que a més de ser empreses punta, són netes.


Actualment, la Clínia Asepeyo compta ja amb diferents certificacions de qualitat, com la ISO 2001 per serveis de prevenció, que li ha estat atorgada aquest mateix any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.