El seguici i el pregó del Club Rugby Sant Cugat donen avui el tret de sortida a la Festa Major


  • Comparteix:

El seguici dóna el tret de sortida a la festa grossa de la ciutat / Foto: Localpres

El seguici dóna el tret de sortida a la festa grossa de la ciutat / Foto: Localpres

El repic de campanes i el seguici de Festa Major donaran aquest dimarts, a les set de la tarda, el tret de sortida a sis dies de festa grossa i més de 360 activitats a la ciutat. El Club Rugby Sant Cugat serà l'encarregat de llegir el pregó d'enguany des del balcó de l'ajuntament, a la plaça de la Vila, a les vuit del vespre.

El recorregut, que organitza la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional, començarà a les set de la tarda a l'avinguda de Cerdanyola amb el passeig de Torre Blanca i seguirà pels carrers del centre de la ciutat. La comitiva festiva anirà pel carrer de Santiago Rusiñol, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Francesc Moragas i la Rambla del Celler.

Per primera vegada, el seguici disposarà d'un protocol específic de regulació. És una reclamació històrica de la Coordinadora d'Entremesos que va ser aprovada per unanimitat al ple de maig. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, explica que aquesta normativa vol dotar els seguicis de més protagonisme.

Carmela Fortuny

Després de 10 anys de tradició volem fer un pas més per donar aquesta mirada de proximitat a la cultura popular i tradicional.


La rua finalitzarà a les vuit del vespre a la plaça de la Vila per donar pas al pregó que enguany anirà a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. El seu president, Maurici Benito, afirma que és una gran responsabilitat protagonitzar un dels moments més emblemàtics de la festa i extrapola els valors del rugbi a la manera en què considera que s'hauria de viure la gresca.

Maurici Benito

Hauríem de participar-hi tots intensament. El rugbi es juga intensament. Hauríem de respectar les normes. Hauríem de celebrar-ho amb un bon tercer temps.


Cugat.cat oferirà en directe el pregó per ràdio, al 91.5FM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.