Obeses arriba a la Festa Major per oferir el seu darrer treball, 'Monstres i Princeses'


  • Comparteix:

Obeses portaran a la ciutat el seu darrer disc, 'Monstres i Princeses' / Foto: Obeses

Obeses portaran a la ciutat el seu darrer disc, 'Monstres i Princeses' / Foto: Obeses

La formació osonenca Obeses torna aquest dimarts a la ciutat en plena 'Gira Llegendària' per presentar els temes del seu darrer disc, 'Monstres i Princeses'. En aquesta ocasió, el quartet d'Obeses pujarà a l'escenari acompanyat d'un cor mixt, el Cor d'Obeses, per convertir la cita de Festa Major en un concert de grans dimensions. La proposta comença a mitjanit a l'Espai d'Arrel de la plaça d'Octavià.

Es tracta d'una proposta que han interpretat poques vegades, entre elles al Mercat de Música Viva de Vic, i suposa per tant una oportunitat per veure l'eclèctic repertori que proposa el grup liderat pel polifacètic Arnau Tordera. En declaracions a Cugat.cat, Tordera assegura que la incorporació d'un cor porta l'argument vocal a nivells 'estratosfèrics'.

Arnau Tordera

Possibilita una vivència del concert apassionant. La veu és un element fonamental en les peces d'Obeses i el seu repertori. La possibilitat d'incorporar un cor dins la formació catapulta aquest argument vocal a nivells estratosfèrics.


El grup osonenc ja va presentar el disc al Teatre-Auditori l'octubre passat. En aquell concert, la formació va estrenar el tema 'La llegenda de la rosa i el drac'. El seu líder, Arnau Tordera, assenyala que s'ha creat un vincle especial amb la ciutat.

Arnau Tordera

El nostre pas per Sant Cugat al Teatre-Auditori crea un vincle amb la ciutat i la gent que va assistir-hi.


'Monstres i Princeses' és el tercer disc de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.