Horacio Fumero i Chris Cheek, avui a la plaça del Jazz de Festa Major


  • Comparteix:

Horacio Fumero i Chris Cheek / Foto: Web Ajuntament de Sant Cugat

Horacio Fumero i Chris Cheek / Foto: Web Ajuntament de Sant Cugat

La plaça del Jazz s'estrena aquest dijous amb una doble actuació. El Celler Modernista acollirà el concert d'Horacio Fumero, a les nou del vespre, i Chris Cheek Quintet, a les onze de la nit.

Per novè any consecutiu, Jazzenviu presenta una programació variada de grups de jazz seguint la filosofia de l'entitat, que treballa tot l'any a favor del jazz i la música en directe a Sant Cugat.

Horacio Fumero
És un dels músics de jazz més actius de l'escena nacional. Ha estat integrant de Tete Montoliu Trio durant dues dècades. En l'actualitat, participa en diferents formacions. Fumero és també professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i del Conservatori Superior del Liceu de BCN.



Chris Cheek Quintet
És un músic dels Estats Units que va començar a tocar el saxo alt als 12 anys. Es va formar a la Universitat de Webster i a la Berklee College of Music, i ha tocat al costat del saxofonista Willie Akins i Bob Kuban.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.