El sopar popular, Raúl Pulido i Little Litos, protagonistes de la DesPlaça Jove


  • Comparteix:

Raúl Pulido, en un acústic a Cugat.cat

Raúl Pulido, en un acústic a Cugat.cat

La DesPlaça Jove, al parc de Ramon Barnils, s'omple d'activitat aquest dissabte amb sopars, propostes i concerts per a tots els gustos. El sopar popular i els concerts, a càrrec dels santcugatencs Little Litos i Raúl Pulido, seran els plats forts.

L'activitat començarà a les sis de la tarda amb 'soft combat', un torneig de combat amb espases indolores. Més tard, a les nou, es farà el sopar popular, que culminarà amb el concurs d''openings' mítics, un 'karaoke' on els participants hauran d'interpretar les cançons de les seves sèries i pel·lícules preferides.

A les deu, es viurà l'última jornada d'un altre concurs, el Desparta Jove. Els concerts de músics santcugatencs prendran llavors el relleu: primer el del quintet Little Litos, a les onze de la nit, i després amb el cantautor Raúl Pulido. En declaracions al programa 'Ritme santcugatenc', Pulido assenyala que presentar el seu nou disc, 'Huesos de punta', a la seva ciutat és un honor.

Raúl Pulido

Presentarem el disc per fi al nostre poble. Per mi és un honor: hi ha moltíssims grups bons i formar part d'aquest col·lectiu és un honor.


El final de festa el protagonitzaran DJ Rambla a les dues de la matinada i una batucada a càrrec de Kata Kitinga a dos quarts de quatre de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.