El CPA segueix la Festa Major amb dansa i música tradicional d'Andalusia


  • Comparteix:

Una actuació a la caseta del CPA durant la Festa Major de l'any passat / Foto: Localpres

Una actuació a la caseta del CPA durant la Festa Major de l'any passat / Foto: Localpres

La caseta del CPA continua aquest dissabte la celebració de Festa Major amb una desena d'activitats i espectacles. L'espai, situat a l'aparcament de Josefina Mascareñas, oferirà dansa, gastronomia, cultura popular i música tradicional andalusa entre les onze del matí i les dues de la matinada.

La jornada començarà a les onze del matí a ritme de zumba a càrrec del gimnàs Anytime Fitness. Tot seguit el Grup Catalònia protagonitzarà una actuació per agafar gana per al dinar, que començarà a dos quarts de tres del migdia. Els amants de la gastronomia andalusa podran gaudir d'un menú que inclou gaspatxo i tapes andaluses per nou euros.

Ja a la tarda, a dos quarts de set, els més presumits es podran fer un pentinat flamenc amb el Centre d'Imatge Somnis. La dansa prendrà el relleu a les set a ritme de salsa amb els grups de ball de Jesús i Amanda. A les vuit serà el torn del ball andalús amb l'Escola de Ball Lucero de Lora de Ripollet.

A les nou del vespre, començarà l'actuació musical de la Casa de Andalucía de la Llagosta. A tres quart de deu del la nit serà el torn de la desfilada dels pentinats flamencs i, mitja hora més tard, començarà l'espectacle de ball andalús amb l'Associació Flamenca Andalusa de Terrassa.

La jornada acabarà a les dues de la matinada amb música tradicional andalusa i cançons actuals per fer ballar tots els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.