La perruqueria Menfis, de la regidora Mayte Pérez, tanca sense indemnitzar dues treballadores


  • Comparteix:

Local on estava ubicada la perruqueria al carrer de Martorell

Local on estava ubicada la perruqueria al carrer de Martorell

Dues treballadores de la perruqueria Menfis van ser acomiadades sense rebre la indemnització corresponent quan el negoci, de la regidora de Comerç, Mayte Pérez, va tancar les portes al maig, tal com ha avançat elCugatenc. Pérez ha admès a Cugat.cat que, malgrat la seva voluntat, no ha pogut pagar la indemnització i que el cas està pendent ara d'un acte de conciliació i d'un possible judici.

Segons Pérez, el negoci ha hagut de tancar per dificultats econòmiques, especialment pel preu del lloguer. La regidora assegura que, a causa d'aquesta situació, no ha pogut pagar la indemnització que correspon a les dues treballadores que tenia contractades.

Temps abans de tancar, Pérez havia explicat la situació a les treballadores i els havia buscat llocs de feina a altres perruqueries. En paral·lel, va intentar, sense èxit, traspassar el negoci perquè continués obert.

Per la seva banda, les perruqueres de l'establiment asseguren que se senten 'enganyades' i lamenten no cobrar les indemnitzacions 'després d'anys treballant'. Ho explica Glòria Carbó, una de les extreballadores.

Glòria Carbó

Queda molt bonic dir que ens ha buscat coses. Ella el que ha volgut és tancar per no tenir problemes. Em sento molt estafada i traïda per Menfis. Me n'he anat al carrer sense un duro, però és el que hi ha i ho he d'acceptar.


Carbó ha explicat a Cugat.cat que les tres treballadores - les dues sense indemnització i una d'autònoma - han pogut trobar feina a una perruqueria de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.