L'Espai Jove de Valldoreix organitza aquest any la revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

La revetlla tindrà lloc al Casal de Cultura de Valldoreix.

La revetlla tindrà lloc al Casal de Cultura de Valldoreix.

L'espai jove de Valldoreix és enguany el responsable d'organitzar la revetlla de Sant Joan, que es farà aquesta nit al pati del Casal de Cultura. L'objectiu d'aquest col·lectiu, constituït fa uns mesos, és fer una festa amb música de tot tipus que pugui agradar al públic de totes les edats.

L'EMD de Valldoreix ha volgut deixar aquest any la responsabilitat d'organitzar la revetlla de Sant Joan als membres del nou Espai Jove.

Tot i haver-se creat recentment, aquesta assemblea de joves ja s'ha fet un espai propi dins l'Hostal d'Entitats, on han habilitat una zona amb jocs, música, i fins i tot un espai per poder estudiar. Ara, aquest col·lectiu ha assumit el repte d'organitzar la revetlla de Sant Joan, amb la col·laboració de l'EMD, que hi posa la dotació econòmica i el pati del Casal Cultural.

Així ho ha explicat el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, que ha explicat que serà una festa pensada per totes les edats i amb la música com a principal protagonista.

Josep Casadellà

No serà una revetlla pensada només pels joves sinó per a tot el poble. Hi haurà música de tots els estils, primer més per als adults i ja més tard, més pels joves.


A banda del disc-jockey, la vetllada comptarà també amb un petit foc controlat dins de bidons i amb unes torxes que serviran per il·luminar la zona. D'aquesta manera, els organitzadors volen posar l'element del foc -propi de la nit de Sant Joan- dins una festa on estaran prohibits els coets i els petards per garantir la tranquil·litat a la pista de ball.

D'altra banda, cal destacar també que els mateixos joves seran els encarregats de gestionar el bar, un bar on les úniques begudes alcohòliques seran la cervesa i el cava, i que permetrà als membres de l'Espai Jove obtenir uns beneficis per organitzar properes activitats.

Josep Casadellà

Els joves s'han posat d'acord amb el Casalet, que no els hi farà la competència, i així muntaran ells el bar i podran obtenir beneficis per a properes activitats.


La revetlla de Sant Joan de Valldoreix començarà a les onze de la nit i està previst que acabi a les tres de la matinada, amb coca per a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.