L'assemblea de la Festa Major Alternativa es defensa de les queixes dels veïns


  • Comparteix:

Fragment del vídeo promocional de la FMA

Fragment del vídeo promocional de la FMA

L'assemblea de la Festa Major Alternativa aclareix que farà tot el possible per minimitzar l'impacte de la celebració. Segons la gestora, aquest any es disminuirà la potència de l'equip de so, hi haurà limitador i l'escenari estarà disposat perquè el so no vagi directe a la zona de blocs d'habitatges. D'aquesta manera, els responsables de la Festa Major Alternativa tranquil·litzen els veïns que han expressat queixes per la nova ubicació de la celebració.

De la mateixa manera, l'assemblea diu que el canvi d'ubicació respon a l'estratègia de l'Ajuntament de rotació de places per no cronificar el malestar dels veïns i 'desmenteix episodis d'incivisme i desordre públic'. En aquest sentit, els responsables defensen que cada any s'organitzen torns de seguretat per evitar el 'botellon' i conflictes.

Un dels membres de l'assemblea de la Festa Major Alternativa, Andreu Massafret, assenyala que els han sorprès les acusacions d'incivisme d'anys anteriors.

Andreu Massafret

Ens va sobtar molt perquè en algun dels comentaris hi havia gent que deia que hi havia hagut aldarulls i que no ho volien tenir a prop de casa. I la veritat és que no ha passat mai res.


A més, l'assemblea de la Festa Major Alternativa es desvincula de qualsevol partit i anima tothom a gaudir de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.