Els Mossos detenen el treballador d'una empresa de Sant Cugat per sostreure 43 mòbils


  • Comparteix:

Una imatge dels mòbils sostrets

Una imatge dels mòbils sostrets

Els Mossos d'Esquadra han detingut un treballador d'una empresa de distribució de telèfons mòbils de Sant Cugat per apropiar-se de terminals i després vendre'ls en una botiga de segona mà de l'Hospitalet de Llobregat, segons ha informat el cos de seguretat. L'home, de 38 anys, ha estat detingut per un delicte de furt continuat, ja que se li atribueix la presumpte sostracció de 43 telèfons mòbils d'alta gamma valorats en 40.000 euros.

La detenció va tenir lloc el 7 de juny després que a principis de maig el Grup d'Activitats Rellevant per a Seguretat Ciutadana de la policia administrativa detectés la venda d'un seguit de telèfons mòbils d'alta gamma que es feia de manera irregular. La investigació va permetre identificar l'origen dels telèfons i, poc després, la persona que els sostreia d'una empresa de distribució, que s'ubica a Sant Cugat.

Segons els Mossos d'Esquadra el furt dels aparells es va iniciar l'estiu de l'any passat. Fins ara, se n'han recuperat vuit i també ha quedat com a investigada la parella del detingut, una dona de 49 anys, ja que se li atribueix la venda dels cinc primers telèfons mòbils sostrets.

De moment, el detingut ha passat a disposició del jutjat de guàrdia, el qual ha decretat la llibertat amb càrrecs. La dona està pendent de comparèixer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.