'Paraules de companyia' ressonen avui al Centre d'Art Maristany en favor dels refugiats


  • Comparteix:

L'espectacle de Can Maristany té per títol 'Paraules de companyia' / Foto: Associació de Veïns Centre-Estació

L'espectacle de Can Maristany té per títol 'Paraules de companyia' / Foto: Associació de Veïns Centre-Estació

L'Associació de Veïns del Centre-Estació organitza aquest diumenge una vetllada poètica i musical al Centre d'Art Maristany per donar veu i rostre a les persones refugiades. Amb el títol 'Paraules de companyia', l'acte vol sensibilitzar els santcugatencs amb el conflicte dels refugiats. La cita, que forma part del Dia Internacional dels Refugiats, comença a les sis de la tarda i l'entrada és lliure.

La vetllada poètica estarà conduïda pels rapsodes Dolors Renau, Marga Martín i Llorenç Serrahima, que posaran veu a les composicions que els veïns de Sant Cugat han fet arribar als organitzadors. L'acte comptarà també amb les actuacions musicals d'H de Hada i Esquerda, i acabarà amb els parlaments del membre d'Oxfam Intermon, Jordi Prat, i la presidenta del Comitè Català d'ACNUR, Victòria Camps.

El president de l'Associació de Veïns del Centre-Estació, Vicenç San Francisco, afirma que el paper de les entitats de veïns davant el conflicte dels refugiats és donar visibilitat al problema i donar mostres de suport.

Vicenç San Franciso

Entenc que la resposta al problema dels refugiats l'han de donar els estats i el ajuntaments. Però el que podem fer els veïns és sensibilitzar, explicar a la gent el problema i donar una petita mostra de companyia.


L'acte d'aquest diumenge forma part de les activitats que organitza la ciutat en motiu del Dia Internacional dels Refugiats. Les pluges d'aquest dissabte han obligat a ajornar l'acte central que estava previst a la plaça d'Octavià, tot i que encara no hi ha nova data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.