Les Aules d'Extensió per a la Gent Gran ampliaran la seva capacitat el proper curs


  • Comparteix:

Actualment, les Aules compten amb 400 socis

Actualment, les Aules compten amb 400 socis

Les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran ampliaran, al setembre, el seu espai a l'Arxiu Nacional de Catalunya gràcies a una sala de video-conferències que permetrà incrementar els alumnes en un 35%. Les Aules han fet aquest anunci durant l'acte de cloenda del curs 2003-2004 que ha comptat amb una conferència sobre el centenari d'Anton Txejov a càrrec del professor de l'Institut del Teatre, Jordi Coca.

Les negociacions amb l'Arxiu Nacional de Catalunya per ampliar el recinte on l'Aula d'Extensió imparteix les seves conferències han arribat a bon port. El seu president ha afirmat que al setembre, coincidint amb l'inici del nou curs, s'habilitarà una sala annexa a l'Aula Magna de l'Arxiu Nacional que ampliarà l'aforament en un 35%.

D'aquesta manera, bona part dels usuaris que estan en llista d'espera podran participar a les Aules d'Extensió. Antoni Monerris ha remarcat que, amb aquesta ampliació, les aules donaran un salt qualitatiu:

Antoni Monerris

Aquesta actuació serà una millora molt important ja que ens permet ampliar la capacitat. Hi haurà la possibilitat d'establir comunicació amb el conferenciant des de la sala


Monerris ha fet aquest anunci a l'acte de cloenda del curs 2003-2004 de les Aules d'Entensió Universitària al Teatre de la Unió. El recinte s'ha omplert per assistir a l'acte de fin de curs, que ha comptat amb una conferència sobre el centenari d'Anton Txejov a càrrec del professor de l'Institut del Teatre, Jordi Coca. El santcugatenc ha explicat que l'autor rus ha aconseguit una reputació als escenaris que s'ha mantingut fins a l'actualitat:

Jordi Coca

Anton Thejov és una autor molt admirat i representat avui dia malgrat ser un nom de finals de segle XIX


La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha remarcat la gran contribució que, diu, ha fet l'Aula d'Extensió dins el teixit social de la ciutat. Solé no ha dubtat en afirmar que el col.lectiu santcugatenc és el que té més projecció cultural de Sant Cugat:

Àngels Solé

Si Lluís Puig va deixar el llistó alt, la nova junta de l'Aula encara més. Han fet un molt bon treball del qual està orgullosa la ciutat


La vetllada s'ha completat amb la representació de l'obra de Txejov 'El prometatge', a càrrec dels actors locals,Jaume Pla, Ignasi Rosa i Pepita Alguersuari. Les inscripcions pel proper curs de l'Aula d'Extensió finalitzaran el 15 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.