EPONA, Infinits Somriures i l'Associació de Salut Mental reben les donacions del Mural Solidari


  • Comparteix:

Entrega de les donacions

Entrega de les donacions

Les entitats socials EPONA, Infinits Somriures i l'Associació Suport de Salut Mental s'han repartit aquest dilluns la donació de 5.400 euros del mural solidari Ajudar està a les teves mans. La iniciativa va formar part de la 5a edició de la Nit en Blanc de Sant Cugat Comerç (StC).

L'activitat va consistir en un mural on tots els participants van plasmar les seves mans com a mostra de solidaritat. Per cada mà adherida, l'Obra Social La Caixa ha fet una donació econòmica, amb un màxim de 1.800 euros per associació. El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, ha destacat el fet d'incloure la iniciativa en la Nit en Blanc.

Jesús Carballo

Va ser una bona oportunitat per donar més visibilitat a aquestes entitats que participaven. L'objectiu s'ha complert perquè ha tingut molt ressò mediàtic i ha arribat més lluny del que pensàvem.


La presidenta d'EPONA, Mónica Goya; el coordinador d'activitats d'Infinits Somriures, Gerard Comerma, i la coordinadora de l'Associació Suport de Salut Mental, Alícia Bernis, han explicat a Cugat.cat a quins projectes destinaran els diners.

Entitats

D'entrada agafarem un cavall, perquè els nostres ja comencen a ser vells i necessitem un que comenci a rellevar-los. / Rebaixarem els costos de les vacances d'estiu, perquè anirem dues setmanes a Berga. És un període llarg i és necessari que totes les famílies puguin tenir accés. / Fa molt poc temps que som a Sant Cugat, estem iniciant la nostra activitat i ho destinarem a fer difusió, que ens coneguin, que la gent sàpiga on som i que els puguem ajudar.


Les donacions s'han entregat aquest dilluns amb la presència de la regidora de Comerç, Mayte Pérez, i la directora de l'àrea de negoci de Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Ripollet de La Caixa, Inés Jiménez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.