El tram de la C16 entre Terrassa i Sant Cugat, el desè més segur del país


  • Comparteix:

La C-16 al pas per Sant Cugat

La C-16 al pas per Sant Cugat

El tram de l'autopista C16 entre Terrassa i Sant Cugat és el desè més segur de les vies catalanes, segons l'Anuari Estadístic d'Accidents de Trànsit a Catalunya 2015, publicat pel Servei Català de Trànsit (SCT). Durant l'any passat es va registrar en aquesta via, per la qual passen cada dia gairebé 23.000 vehicles, un índex d'0,3 accidents per quilòmetre, tots greus, però cap d'ells mortal.

La C16 apareix en el tram entre Navàs i Gironella com un altre dels punts més segurs, tot i que entre Berga i Bagà s'hi concentra un índex d'accidents de 6,3 per quilòmetre. L'AP7, que també passa per Sant Cugat, apareix en els trams que van de Cambrils a Ascó i de Maçanet de la Selva a Santa Agnès de Malanyanes també com una de les vies més segures.

D'altra banda, la carretera de la Rabassada, com es va detallar a l'informe EuroRAP del RACC, és la quarta via més perillosa de Catalunya, amb 4,3 accidents per quilòmetre registrats durant l'any passat.

L'informe del SCT també detalla alguns trams sense accidents. A prop de Sant Cugat, hi ha el de la carretera que uneix Sabadell amb Matadepera i també el que uneix la cocapital vallesana amb Caldes de Montbui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.