Assaig obert avui dels Gausacs amb la gamma alta de 8 i el 3 de 9 a l'horitzó


  • Comparteix:

Una imatge de l'últim 5 de 8 dels Gausacs, a Vilanova / Foto: Bernat Picornell

Una imatge de l'últim 5 de 8 dels Gausacs, a Vilanova / Foto: Bernat Picornell

Els Castellers de Sant Cugat fan aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda un assaig públic a la plaça d'Octavià. Una setmana abans de l'actuació de Festa Major, els camises verdes volen treballar els últims detalls de les construccions que programen de cara a la setmana vinent i el que queda de temporada, que podria incloure castells de 9.

Des d'un punt de vista tècnic, l'entitat es troba en bon moment i vol consolidar-se com una colla de gamma alta. L'objectiu d'aquest assaig, que s'havia deixat de fer els últims anys, és acostar la colla a la ciutat i escalfar motors de cara a la festa grossa. Ho explica un dels caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó.

Biel Samsó

S'apropa Festa Major i creiem que és interessant fer un assaig a la plaça d'Octavià. Estem preparant castells molt importants i creiem que és bo compartir-ho amb el poble a la plaça.


La d'aquest diumenge s'ha plantejat com una jornada perquè els camises verdes portin amics i acompanyants a l'activitat. Per això, entre les persones que participin en la iniciativa, se sortejaran diversos regals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.