Kiko Veneno es fica el públic a la butxaca en un dels concerts estrella de Festa Major


  • Comparteix:

Kiko Veneno, en plena actuació

Kiko Veneno, en plena actuació

Kiko Veneno ha fet ballar aquest dijous la plaça d'Octavià en un dels concerts estrella de la Festa Major. El cantant nascut a Figueres acaba de publicar el primer disc en directe de la seva carrera, 'Doble Vivo', i ha ofert un concert en el qual han aparegut alguns dels seus temes més emblemàtics com 'Echo de menos', 'Joselito' i 'El lince Ramón'.



Amb més de tres dècades de carrera, Kiko Veneno és un dels artistes més singulars del país. El 1977 va publicar el seu primer disc, 'Veneno', amb Rafael i Raimundo Amador, amb els quals havia format un grup amb el mateix nom. El 1979 va col·laborar al disc 'La leyenda del tiempo' de Camarón de la Isla, que va popularitzar la seva rumba 'Volando voy', i el 1982 va publicar el seu primer treball en solitari, 'Seré mecánico por ti'.

Al llarg de la seva carrera, Kiko Veneno ha publicat 11 treballs en solitari, ha compost temes per a altres artistes com Martirio i el programa televisiu 'La bola de cristal' i ha estat programador cultural de la Diputació de Sevilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.