L'Hospital General celebra un curs de reanimació cardiopulmonar a nens


  • Comparteix:

Els curs està adreçat als pares i mares de l'escola Europa.

Els curs està adreçat als pares i mares de l'escola Europa.

L'Hospital General de Catalunya realitza de nou un curs de reanimació cardiopulmonar pediàtrica adreçat a pares i mares, tot i que en el futur es preveu obrir el curset a professors i centres esportius. La iniciativa, que finalitza avui, explica lliçons pràctiques i tècniques per reanimar nens i nadons.

Després de l'èxit de va tenir l'edició de l'any passat, l'Hospital General ha tornat a impartir classes de reanimació cardiopulmonar a nens. Els participants d'aquest curs són els membres de l'Associació de Pares i Mares de l'escola Europa de Sant Cugat.

El cursos, que tenen una durada de dues hores i mitja, integren lliçons teòriques i pràctiques repartides en dues sessions. L'experiència està dissenyada perquè els pares disposin de tots els coneixements per actuar amb diligència en cas d'ofegament. Ester Badia és la responsable del curs:

Ester Badia

Fem grups de 7 persones per facilitar al màxim l'aprenentatge de la gent. Comptem amb ninots per poder fer les pràctiques


Badia ha remarcat la importància de dominar la tècnica de reanimació, perquè una pràctica incorrecta podria provocar la mort de la persona. En el cas de nens i nadons, Ester Badia ha dit que s'ha d'anar amb molta cura a causa de les seves característiques físiques:

Ester Badia

Hem d'anar molt en compte en fer una reanimació a un nen perquè li podem trencar les costelles


Les persones interessades en participar en properes edicions han de posar-se en contacte durant aquest estiu amb l'Hospital General de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.