La Fundació Jeroni de Moragas i l'artista Santi Moix sumen esforços amb 'Pas per tu'


  • Comparteix:

Una de les iniciatives de l'entitat

Una de les iniciatives de l'entitat

La Fundació Jeroni de Moragas engega aquest dimecres el projecte 'Pas per tu', una iniciativa en col·laboració amb l'artista català resident a Nova York Santi Moix, que amb 10 tutelats de l'entitat santcugatenca crearà una obra pictòrica. El resultat de tot plegat es dividirà en porcions o es convertirà en litografies que es posaran a la venda per recaptar fons per a aquesta institució que atén persones amb discapacitat.

El psicòleg de la Fundació Jeroni de Moragas Ismael Guzmán ha explicat que 'Pas per tu' va més enllà de ser una fórmula per recaptar diners.

Ismael Guzmán

Aquest projecte que combina art i sensibilitat social no només recapta diners, sinó que també dóna una visió empoderada de les persones amb discapacitat.


Està previst que l'obra es pugui exposar en algun equipament municipal, tot i que encara s'ha de definir quin i la data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.