'Paga-li, Joan. Un ball centenari de Sant Cugat del Vallès' s'emetrà aquest dissabte i diumenge a Movistar+


  • Comparteix:

Moment del ball

Moment del ball

El programa especial 'Paga-li, Joan. Un ball centenari de Sant Cugat del Vallès' s'emetrà aquest dissabte a les deu del vespre per Movistar+ a través del nou canal La Xarxa Televisions, al dial 159. Es podrà tornar a veure aquest diumenge a les dues del migdia.

L'espai reflecteix la història de la dansa més popular de Sant Cugat del Vallès, repassant els orígens, la preparació i la posada en escena de l'espectacle. A partir de l'11 de juliol estarà disponible a la carta a Cugat.cat.

Història del ball
El Paga-li, Joan és un ball de tradició arrelada a la ciutat de Sant Cugat del Vallès que té com origen aproximat el segle XVII. A partir del segle XIX, el batlle i regidors de la ciutat el recuperarien durant les festes patronals de la ciutat. Actualment és un dels plats forts de la Festa Major de Sant Pere, hi participen parelles d'adults i infants i rememoren el ball de festeig medieval. És un plat fort de la festa grossa perquè no només hi participen nombroses parelles, sinó perquè, a més, s'hi apropen un munt de curiosos i veïns de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.