Un centenar de persones omple la 3a edició del TEDx Sant Cugat


  • Comparteix:

Intervanció del sociòleg i antropòleg expert en Primatologia Pablo Herreros

Intervanció del sociòleg i antropòleg expert en Primatologia Pablo Herreros

La 3a edició del TEDxSantCugat ha aplegat aquest dijous un centenar de persones a la sala El Siglo Mercantic. Una programació de temàtica variada però amb la consciència com a fil conductor ha deixat petit l'espai per seguir nou xerrades que han tractat la primatologia, la psicologia i l'economia, entre d'altres qüestions.

El director de Proactiva Open Arms, Oscar Camps, ha començat les sessions a través d'un missatge enregistrat des del nou vaixell que l'entitat ha sumat a la seva tasca de rescat. Camps havia estat convidat com a ponent, però aquests dies està navegant cap a la costa de Líbia per iniciar també en aquesta part del Mediterrani la seva feina de socors a les persones que volen arribar a Europa a través del mar. A partir d'aquí, s'han succeït les intervencions del ponents.

Un dels organitzadors de la iniciativa, Jordi Serrano, ha destacat que un dels segells del TEDxSantCugat és la diversitat de temàtiques.

Jordi Serrano

La gràcia és que és molt divers. Ens dediquem tot un any a cercar persones amb coses interessants per explicar.


L'organització s'ha felicitat per l'èxit de la convocatòria i ha explicat que la demanda d'entrades ha estat molt superior a l'oferta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.