Es constitueix la Taula de Benestar Animal per protegir els animals i vetllar pels seus drets


  • Comparteix:

Moment de la constitució de la taula / Foto: Premsa Ajuntament

Moment de la constitució de la taula / Foto: Premsa Ajuntament

L'Ajuntament constitueix la Taula de Benestar Animal de Sant Cugat per protegir els animals i vetllar pels seus drets. Es tracta d'un espai de trobada i de debat entre ciutadans interessats en el benestar animal per establir sinergies i col·laboracions. La taula impulsarà accions de formació adreçades a la ciutadania per afavorir tant el benestar animal com la responsabilitat de la població en aquest àmbit. A més, també es treballarà en la reformulació de l’actual ordenança sobre la tinença d'animals d'acolliment domèstic i en la creació de la figura de l'Agent Ciutadà pel benestar animal. La creació d'aquest organisme es va aprovar amb una moció institucional al ple d'abril.

Altres objectius de la taula són impulsar iniciatives en l'àmbit de la protecció dels animals, eradicar els abandonaments i vetllar pels seus drets. La creació d'aquest espai de treball pretén unificar criteris i visions dels diferents agents implicats: cossos policials de la ciutat, tècnics municipals, entitats protectores d'animals i professionals del sector la ciutat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.