Obert el període de sol·licituds per participar a l'hort comunitari de Mira-sol


  • Comparteix:

L'hort s'ubicarà a l'entorn del Casal de Mira-sol

L'hort s'ubicarà a l'entorn del Casal de Mira-sol

El període de sol·licituds per participar a l'hort comunitari de Mira-sol arrenca aquest dilluns i estarà obert fins al 17 de juliol a través d'un formulari web o al casal del districte. Aquest hort disposarà de 3.200 metres distribuïts en una cinquantena de parcel·les.

Es tracta d'una iniciativa sorgida del projecte Mira-sol, fem ambient! impulsat per Cíclica que vol aprofitar el sòl i, a més, ajudar l'economia i servir com a socialitzador.

S'ubicarà a un solar de darrere del Casal de Mira-sol i disposarà d'una zona d'hort personal o grupal, amb parcel·les de 24,3 metres quadrats i de 36,5 metres quadrats; una zona comunal, un hivernacle, una pèrgola, una zona de lleure, una zona de jardí mediterrani, un espai de canviador, una zona de compostatge comunitari i diferents espais d'emmagatzematge, entre d'altres.

Disposarà de tres modalitats de participació amb una quota de pagament específica, segons les diferents superfícies de cultiu i possibilitats d'implicació en les dinàmiques col·lectives i de formació.

Tot plegat sorgeix arran d'una proposta del consell de barri de Mira-sol durant el mandat passat i es durà a terme amb un pressupost de 58.000 euros, 30.000 dels quals són de la partida de lliure disposició del districte i la resta, del pressupost municipal. La prova pilot estarà gestionada, almenys durant dos anys, per l'entitat Cíclica i formarà part del mateix casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.