Multitudinari salt a la piscina del Parc Central per l'esclerosi múltiple


  • Comparteix:

Una imatge del salt / Foto: Localpres

Una imatge del salt / Foto: Localpres

Més de cent persones han participat aquest diumenge al salt col·lectiu de la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', que s'ha fet a la piscina del Parc Central. L'objectiu de l'activitat, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), és recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia i per ajudar els que la pateixen.

El salt col·lectiu ha estat una de les maneres per participar al Mulla't. Els assistents, però, també han pogut fer donatius i comprar productes de marxandatge i s'ha habilitat un carril perquè les persones que volguessin poguessin nedar per acumular metres que els patrocinadors de l'esdeveniment han convertit en diners per a la campanya.

L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Esports i Joventut, Eloi Rovira, i del regidor de Ciutadans Sergio Blázquez. Rovira ha destacat que es tracta d'un acte que rep cada any bona resposta a la ciutat.

Eloi Rovira

La gent és mobilitza perquè el temps acompanya. Aquest dies hi ha molta gent a la piscina i com que fa molts anys que la fem ja ho esperen.


Més de 600 piscines del país participen en la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.