Recepció oficial a l'equip Ypsilon Viaró al Palau de la Generalitat


  • Comparteix:

Moment de la recepció a l'equip santcugatenc / Foto: Ypsilon Viaró

Moment de la recepció a l'equip santcugatenc / Foto: Ypsilon Viaró

La consellera de Presidència, Neus Munté, ha rebut aquest dilluns els nou equips catalans participants als tornejos internacionals de la First Lego League, entre ells l'equip Ypsilon Viaró. Els alumnes santcugatencs han guanyat aquest maig el premi al millor projecte científic en la final mundial d'aquesta competició.

La First Lego League (FLL) és un repte internacional que pretén despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia. FLL utilitza desafiaments temàtics per interessar els joves, de 10 a 16 anys, en la investigació, la resolució de problemes, i la ciència. Els pilars del programa són la promoció de valors que emfatitzen aprendre dels altres companys, la competició amistosa, l'aprenentatge i la contribució a la societat.

La recepció també ha tingut la presència del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, el santcugatenc Jordi Puigneró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.