L'Ajuntament demana una subvenció a l'ACA per fer arribar la xarxa d'aigües a Can Barata


  • Comparteix:

Vista del barri

Vista del barri

L'Ajuntament ha demanat una subvenció de 500.000 euros a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per fer arribar la xarxa d'abastament d'aigua al barri de Can Barata. El president de l'associació de veïns de la zona, Joaquim Medina, celebra, en declaracions a Cugat.cat, aquesta decisió perquè respon a una antiga reivindicació, ja que el barri actualment s'abasteix d'un dipòsit.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha anunciat aquest dimarts la petició a l'ACA. La intenció és connectar la xarxa del barri amb la de Rubí per fer arribar l'aigua corrent a Can Barata.

Cristina Paraira

Hem demanat una subvenció a l'ACA. Mirarem de fer la connexió amb Rubí. Estem atents a les demandes dels veïns.


Els veïns sabien de mà de l'Ajuntament que s'estaven cercant solucions a aquesta situació. El representant dels habitants d'aquesta zona, Joaquim Medina, aplaudeix aquest moviment. Són declaracions a Cugat.cat.

Joaquim Medina

Estem molt contents que el tema s'estigui moment. Ens alegra que no estigui parat, fa molt temps que hi estem al darrere.


Medina ha explicat que la baixa pressió de les aixetes de les llars dificulten moltes accions quotidianes, sobretot, als habitatges situats a les zones més altes del barri. El representant veïnal també ha alertat que aquesta preocupació és més evident a l'estiu, ja que en cas d'incendi els hidrants ubicat a la zona no tenen prou pressió perquè els utilitzin les mànegues dels Bombers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.