Els conductors podran recuperar els minuts no gastats de zona blava i utilitzar-los en propers pagaments


  • Comparteix:

Places de zona blava a Sant Cugat

Places de zona blava a Sant Cugat

Els ciutadans que aparquin a partir de dimarts a la zona blava per un temps inferior a l'inicialment abonat podran recuperar a les màquines de pagament els minuts no utilitzats per fer-ne ús en properes ocasions. Caldrà passar el tiquet de resguard de la zona blava, que tindrà un codi QR, pel lector de la màquina de pagament. De forma automàtica els minuts no utilitzats quedaran vinculats a la matrícula del vehicle i es podran utilitzar en un proper pagament.

L’objectiu és que els ciutadans puguin ajustar el pagament de la zona blava al temps real d’aparcament. Aquesta millora forma part del sistema de gestió de la zona blava de Sant Cugat, l’Smart Parking, implantat des d’octubre d’enguany

Aplicació mòbil
Des del desembre ja està disponible l'aplicació gratuïta EysaMobile per a telèfons mòbils que permet als conductors fer el pagament on-line a la zona blava de Sant Cugat. Es pot descarregar mitjançant el web Eysamobile.com i està disponible per a dispositius Android i Apple.

Amb aquesta aplicació de mòbil l’usuari pot pagar, augmentar el temps d’estacionament, retirar el vehicle i pagar només pel temps real d'estacionament sense necessitat de desplaçar-te fins al parquímetre. A més, es reben avisos automàtics quan el tiquet està a punt de finalitzar, es pot ampliar des de qualsevol lloc i, en el cas de multa perquè el pagament hagi expirat, es pot anul·lar la denúncia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.